Mar 2, 2020, 2:00 AM  

Прошка 

  Poetry
450 0 0

Смешно е да се правя на поет.
Това което искам да изкажа 
е невъзможно да бъде вмъкнато в куплет.

 

Толкова дълго те обичах,
че забравих какво е да си свободна,
да тичаш из безкрайни тревисти поля.

 

Посоките сама да избираш,
без да се ограничаваш с нечия правота.
Да си свободна, усмихната и най-вече щастлива!


Да не се съобразяваш, дори да не знаеш
какво означават граници и правила, 
а просто да бъдеш там където поискаш.

 

Прости ми...

© Èдин Гравън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??