Apr 23, 2015, 6:35 PM

Прощално 

  Poetry » Other
380 0 1

Къде си ти, приятелю, сега?

Ден след ден;

стоеше все до мен,

сега те няма вече

и животът ми е променен.

Миг след миг;

чуй, часовникът брои

и със солени сълзи

се пълнят моите очи.

Как да си взема

сбогом със тебе

писма не достигат;

там където днес си ти!

Чакай ме, приятелю,

един ден пак ще сме заедно;

в друго време; в друг свят

ще видим този кръговрат.

 

 

 

© Кунка Грохлева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??