Jul 20, 2015, 6:49 PM

Прощавам 

  Poetry
323 0 0

Прощавам на други,

прощавам на теб,

прошка се дава

дори и на мен.

 

За някой съм мила,

за някой пък зла,

но всеки си има

своя съдба.

 

Аз ще остана 

с душа и добра,

но за тебе не зная

сън ли бе това.

 

Проклинах живота,

проклинах и мен

и ето че стигнах

в един свят студен.

 

Улици бродих

и скитах навън,

но днеска разбирам,

че било е сън.

 

21.04.2015 година

© Кармен николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??