Sep 4, 2018, 12:25 PM

Прощаване 

  Poetry
546 3 7

Заминавам си – стигнах му края.
Нямам вече светулки в душата си.
И прощавам се тихо, не зная
ще болят ли във теб отпечатъци...

 

Вече няма значение, няма!
Даже слънцето да ми предложиш –
в мен е пусто, за тебе съм няма
и излишно е да се тревожиш.

 

Аз ще бъда добре. Да, ще бъда!
Ти пази се! Късмет ти желая!
Заминавам си – не е присъда.
Просто свърши се, стигнах му края.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??