Mar 6, 2011, 9:50 PM

Прости... 

  Poetry
1809 0 31

Прости, сърце,

че ти изневерих

със разума,

пияна от желания...

Прости, съдба,

че с мислите изтрих

най-топлите ти стъпки

и избягах ти...

 

Прости ми, стих,

че твоя глас не чух

и в римите

надеждата заключих...

Прости, вина,

че ти отключих тук

и че урока ти

аз не научих...

 

Прости ми, радост,

че се подиграх

и стъпках те,

преди да те целуна...

Прости, живот,

че себе си не бях

и помогни ми

себе си да бъда...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??