May 8, 2011, 4:44 PM

Прости ми 

  Poetry
734 1 1

На Руси (1978 г.-2008 г.)

 

Съжалявам, че не ти говорих.

Съжалявам, че ти бях сърдита.

Съжалявам, че не те потърсих.

Как се чувстваш, не попитах.

 

Съжалявам, че те игнорирах.

Съжалявам, че не ти простих.

Съжалявам, че не те разбрах.

Съжалявам, че не те оцених.

 

Съжалявам, че не ти помогнах.

Съжалявам, че те изоставих.

Съжалявам, че те разочаровах.

И с годините почти те забравих.

 

Съжалявам, че изпуснах много.

Съжалявам, че не бях до тебе.

Днес е късно. Няма те.

И сърцето ми от болка стене.

 

                            Прости ми!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??