Aug 29, 2018, 11:40 AM

Прости ми 

  Poetry » Love
336 0 0

Щастлив ли съм? Не се шегувам.
Отново не мога да заспя...
Моля те, Господи! Тъгувам.
От, и всичката си суета!

 

Проблеми, искам да ги няма.
Само че, не мога да заспя...
Да, няма сила по-голяма
от проекция на мисълта...

 

Така си мисля, е, "се ла ви",
да, но гадно е - не се търпи...
Не Жената всичко ми разби?
Обвинявам себе си, ПРОСТИ!

© Красимир All rights reserved.

Да се чете някъде между редовете...

Morandi - Angels (Love Is The Answer) (ВИСОКО КАЧЕСТВО) - https://www.vbox7.com/play:02622265 от @vbox7

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??