Jul 27, 2021, 9:41 AM  

Дори да бъда 

  Poetry » Love
713 8 16

Аз зная, че така те нараних...

Да можех само, щях да се накажа!

А вместо да ти звънна,

пиша стих 

и още меря чувствата по важност.

 

Прости ми невъзможното

“Здравей”

и срещите, които съм пропуснала.

Не се обаждай никога! Недей,

дори да бъда жаждата по устните.

 

Дори да легна в твоите крака,

да плача за прегръдки,

да те искам,

сълзите ми дори да са река,

ти някак я преплувай и разплискай.

 

Дори в съня ти аз да вляза с взлом,

да викам, да се моля и да стена,

недей отново да ми ставаш дом,

защото нося болката със мене.

 

 

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??