Nov 24, 2006, 2:51 PM

Прости ми 

  Poetry
814 0 2
Прости ми за всичко, което направих и за всичко,с което те нараних.
Пости ми обичта ти не оцених.
Прости ми за всички лоши неща и за това, че не оцених любовта.
Прости ми, че отнех надеждата и пратих при тебе нощта.
Прости ми че доведох самотата, прости ми че не почуках повече на вратата. Прости ми че до болка те раних , прости ми че всичко развалих.
За тебе срина се земята в тебе празна е душата.
Прости ми, че не те разбирах и нищо хубаво в тебе не намирах.
Прости ми, че оставих те самичък и любовта не исках и отричах.
Макар да знам, че не мога да върна дните прости ми, че капят сълзи от очите.

© Бояна Бойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??