Dec 7, 2006, 11:14 AM

Прости ми 

  Poetry
2765 1 4
Моля те, от все сърце,
прости ми, мое мило слънчице!
Прости, че те излъгах тъй жестоко
и чувствата ти нараних така дълбоко!
Зная, че загуби ти доверието си в мен,
но те моля, мило, остани при мен!
За да ти покажа колко много те обичам
и името ти с каква любов изричам!
  Моля те, прости ми!
  Нека заедно да сме щастливи!

© Соня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??