Jun 13, 2014, 2:10 AM  

Прости ми 

  Poetry
614 1 6

Мигът е миг, когато споделен е!
А иначе е стъпкан, кален път,
по който уродливите крадци на време
нарамили парченцата живот вървят.
Това са те - житейските проблеми -
облечен е в нерадост, крив светът,
и всеки носи тежкото си бреме
да храни ум, бездушна плът.

Но ако мога, всичките години,
които са били и са пред мен,
ще събера във онзи миг сюблимен,
когато бе животът ми пленен
от тебе, страннико с радушно име,
врата отворил към света си подреден.
За този миг безвремие, прости ми!
За любовта ще ти прощавам всеки ден!

© Таня Донова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??