May 16, 2010, 7:50 PM

Прости, сърце 

  Poetry
1481 0 12




Прости, Сърце, аз май, че те износих!

Много дългове със тебе изплатих…

С годините захвърлях в теб емоции,

а ти… Ти си същото – мълчиш.

 

Дори веднъж за грубите ми грешки

не ме упрекна със раздразнен глас.

Мълчеше все така – „Човешко е!”

и бе до мен във лудата ми страст.

 

Като другар до мене вярно крачиш,

но днес ще можеш ли да ме спасиш?

Прости, Сърце, ти много значиш,

но научих го…  когато те убих!


 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??