Feb 10, 2009, 12:32 PM

Прости, сърце 

  Poetry » Love
594 0 1

Прости моята слабост-

само ти изпати от това,

моята наивност

и глупавата вяра в любовта.

 

Ти всички удари понесе

и всяка болка преживя,

за кой ли път лъгано беше,

за кой ли път сега осиротя.

 

Прости,

сърце мое, прости ми,

отново не успях да те спася...

и този път ще можеш ли

да възкръснеш ти от пепелта...

© Калина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много хубаво ! любовта е като птица феникс...
Random works
: ??:??