Простих аз първата ти грешка,
после втората простих.
Какво очакваш?
И следващата да простя?
Не! Вече не мога!
Не намира сили туй сърце.
Грешка след грешка
не може то да понесе.
Да скъсам с теб
много тежи,
но избор имам ли?
Защо сърцето да се мъчи
и да ми тежи?
Защо така да се стопяват и моите мечти?
Защо от всичко това аз да страдам сега?
Не мислиш ли, че от
болка горим и двамата?
© Диана Димитрова All rights reserved.