7.07.2009 г., 20:24 ч.

Простих ти... Отново ли? 

  Поезия » Друга
1094 0 3

Простих аз първата ти грешка,
после втората простих.
Какво очакваш?
И следващата да простя?

Не! Вече не мога!
Не намира сили туй сърце.
Грешка след грешка
не може то да понесе.

Да скъсам с теб
много тежи,
но избор имам ли?

Защо сърцето да се мъчи
и да ми тежи?
Защо така да се стопяват и моите мечти?

Защо от всичко това аз да страдам сега?
Не мислиш ли, че от

болка горим и двамата?

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??