Jan 21, 2017, 4:11 PM  

Просто човек 

  Poetry » Phylosophy
353 2 11

Не съм поета на замята

и името ми не блести.

Не съм единствен във полята,

жадуващ нощните звезди.

 

Аз просто съм човек и който

оставя нещо след смъртта.

Че моето си е и твойто,

И чиста ми е съвестта.

 

Голяма диря не оставям,

а само неподправен стих.

Началото на път поставям,

по който тръгвам плах и тих...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??