Feb 24, 2011, 1:52 PM

Просто е... 

  Poetry
1364 0 6

Уморих се от чужди животи...

 

Пие ми се горещо кафе...

 

В ранна утрин

и в топла прегръдка...

 

И в едно,

неделимо на две...

 

 

© Силвия Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??