Aug 25, 2017, 4:20 PM

Просто факти 

  Poetry » White poetry
625 0 2

Ще ти кажа, мила, няколко неща, които нямат смисъл едно без друго:

- Вярност без доверие

- Власт без граници

- Мъдрост без опит

- Успех без жертви

- Автор без книга

- Начало без край

- Аз без теб

- Ти без мен

Просто факти.

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??