Jan 18, 2014, 8:03 PM

Просто Камелия 

  Poetry
885 0 17

на Камелия Кондова

 

Няма да крия,
че Тя е стихия -
стихове пише
и стихове диша.
Не ми се сърдете,
но в мене поета
(така да се каже)
сега ще разкаже,
за кратките срещи
във дните горещи,
за вечери-мълнии
с поезия пълни,
за думи-магия
жената стихия
които изрича,
които обича...
Намига игриво,
говори красиво,
дори да се плези
пак е поезия.
На чаша кафе,
на водка и две,
по-волна от птица
със ранг на царица -
не носи корона.
Не е Дездемона,
нито Офелия -
просто Камелия.



© Димитър Никифоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??