Под падащия пролетен дъждец
усещам аромата на косата ти.
Вдишвайки от диханията на цветята,
аз те чувствам до себе си.
Вглеждам се в малките капки роса,
съзирам твоя силует китен.
И сякаш извезан от вода и цвят,
аз чувствам, че си тук.
Летният ветрец ми нашепва
песен, в която чувам името ти.
А то - красиво е,
като нощното звездно небе.
Полагам длан върху цвета на розата,
а тя нежна е - досущ като тебе
копринена и великолепна.
Блести ми, когато гледам нагоре.
Слънцето свети там във високото небе.
Като него винаги грееш,
както и аз, когато съм до тебе.
© Сириус Блек All rights reserved.
Като него винаги грееш,
както и аз, когато съм до тебе
Най - много ми хареса това