24.10.2009 г., 23:47 ч.

Просто сън 

  Поезия
570 0 2

Под падащия пролетен дъждец

усещам аромата на косата ти.

Вдишвайки от диханията на цветята,

аз те чувствам до себе си.

 

Вглеждам се в малките капки роса,

съзирам твоя силует китен.

И сякаш извезан от вода и цвят,

аз чувствам, че си тук.

 

Летният ветрец ми нашепва

песен, в която чувам името ти.

А то - красиво е,

като нощното звездно небе.

 

Полагам длан върху цвета на розата,

а тя нежна е - досущ като тебе

копринена и великолепна.

 

Блести ми, когато гледам нагоре.

Слънцето свети там във високото небе.

Като него винаги грееш,

както и аз, когато съм до тебе.

© Сириус Блек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Слънцето свети там във високото небе.

    Като него винаги грееш,

    както и аз, когато съм до тебе

    Най - много ми хареса това
  • Китен силует ? Не ми звучи много добре.
    Ако го пооправиш ще е по добре
Предложения
: ??:??