Aug 1, 2010, 11:30 PM

Просто така 

  Poetry » Love
944 0 16
Подарих ти
тревогата в себе си.
Малко сънища ми подари.
Разделих се с илюзиите,
с вятъра,
който пълни душата ми
с дим.
Разпознах те
завинаги в себе си
като облак
над тъмни треви,
като сянка
от късче доверие,
като белег,
от който боли.
Че е винаги рано,
но може
да се смеем,
когато горчи...
И тъгата ни
в късното бъдеще
ще е ритъм.
А ние - сами.

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??