Mar 11, 2016, 11:03 PM

Просяк 2 

  Poetry » Civilian
312 0 1

Стои той бездомен и гладен,

милионер идва, облечен в "Армани".

Но той казва му:"Много си нахален."
Как се не засрами?

На тоз просяк да помогнем,

да му оставим нещо от сърце

и тъй душата му да трогнем,

че да е с усмихнато лице.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хората са се озлобили до такава степен, че дори и такъв малък жест не искат да направят. Много ми хареса вторият куплет.
Random works
: ??:??