Nov 17, 2020, 10:57 AM

Просяк и политик 

  Poetry » Civilian
224 0 1

Просяк иска милостиня,

бори се за насъщния хляб,

но гласът му е глас в пустиня,

затуй ме е яд, че "човек" по ум слаб -

политик роден вижда, че е гладен,

че едва успява да оцелее,

но той на корупция е отдаден,

а и от народните пари охолно си живее!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Добре казано! Кой на какво е отдаден! Жалост и за двамата! Несправедливост!
Random works
: ??:??