Jun 14, 2022, 4:30 AM  

Протест срещу поскъпването на горивата! 

  Poetry » Civilian
326 1 2

Бедните едва намират пари за храната,

смучат ги сега и с цените на горивата!

Кой ли тях не лъга, кой ли не ги дра,

колко болка от туй в душа се насъбра!

Тези страдащи хора гледам и тъжно ми става,

чé който и да има власт - мащеха за тях е таз държава!

Не ме вълнува премиерът дали от часовете е бягал,

но не му прощавам, че стигнахме до просешка тояга!

 

https://fakti.bg/bulgaria/666315-eto-s-kolko-e-poskapnal-benzinat-za-mesec?fbclid=IwAR1Q5qKEui31xNjLxKN4IsqYQ6Fjav6YTWhdWthysG7AodUEciQ6In-iCV4

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??