Jan 6, 2007, 8:54 PM

Противодействие 

  Poetry
590 0 5
най - скритите
ми спомени
разобличаваш
за да ги учиш
как да вдишат
бъдеще
и как
под стъпките
им да кънтя
полуизяден
от нежно "да"
по влажните ти
устни
ако някога се
сбъдна
по бедрата ти
като разтечен
писък
ще оплискам
в девет кръга
самотата
(и да не си
помислиш
че сънувам
дяволи)
разобличавам
теб
и в спомен
те събличам

© Калин Кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??