Nov 22, 2015, 11:53 PM

Противоречие 

  Poetry » Phylosophy
286 0 0

Звездоброец
рече вещо

 

по въпросче
свръхгорещо:

 

„Непонятно е
за мен,
че

 

всичко ѝмащият
хлèнчи ...“ ...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??