Ограниченост.
Злоба. Завист. Заблуда.
Егоизъм.
Всеки е усмихнат, щастлив, влюбен...
В слънчака, с дискотечки... насам-натам...
Но само в снимките, публикациите...
Всеки един, събуждайки се сутрин,
си избира маска за през деня...
Излизаш, преструваш се,
но през нощта не можеш да избягаш от нищо...
Нали!?
Защо всички търсят вината в другия,
всички се настройват един срещу друг,
всички завиждат, всички нараняват?
Всеки носи някаква болка в себе си,
всеки иска да забрави за нещо,
всеки иска да излекува раните си...
Но и всички вече мислят единствено за себе си...
Души, сърца – студени.
Милост, загриженост – забравени.
Забравяйки от къде и с кого е тръгнал,
човекът поема пътя към края...
Краят на човешкото и истинското...
'Добре' дошли във фалша... !
#хаосавмен ...
© buchittaa All rights reserved.