Oct 6, 2021, 11:37 AM  

Прозрение 

  Poetry » Phylosophy
370 6 12

  

Докоснали сме се до кръговрата
на всичко, що природата твори.
Разбрахме че смъртта не е разплата,
не е и наказание дори.

 

Разбрахме, че смъртта не е решение
на никакъв неразрешим проблем.
Не е загадка. Нито пък знамение,
приканва ни Живот да изберем.

 

Докоснали сме се до кръговрата.
Вселенски ред - не ще се наруши.
Остана да надзърнем през вратата
за кръговрата в нашите души.

 

Vangelis & Vanessa Mae
https://youtu.be/LIvmiu3X6mM

© Антоанета Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??