Apr 26, 2012, 10:43 AM

Пръстите ми танцуваха във вакуум 

  Poetry
518 0 2




Пръстите ми танцуваха във вакуум
Скакалци под стъклени похлупаци
Вериги оплели се в краката ми
Аз нямам
Отново

Откъснах от себе си и дадох
На тези които нямаха нужда
И за да не ми станат приятели
Отлетяха като пеперуди
Във въздуха

Отново нямам

Страница под страницата
Тежко падат думите ми
И по бързи от вятъра
Вече не мога да ги чуя

Усмихнах се
Преди да изчезнеш
И се надявам такъв да ме запомниш
А не с черното ми
Многословие



26 април 2012




© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??