Nov 17, 2020, 7:43 AM

Психолог 

  Poetry » Humour, Parody
526 0 1

Да отида ли на психолог?

Да получа як урок

как живота да владея

 радостта на тръпки да умея

Влизам… добър ден

психо очилат кретен

зъбел мустакат с уши

конски лиги и мухи

Аууу, вратата той заключи

гледа като диво кучи

фъфлещо пелтечи и нарежда

без дори да ме поглежда

Дума, правило с усмивка крива

кво да правя и какво не бива

Думай, що си тук?

Глупав и дръглив боклук…

Имам със съседа си проблем

щото ми ръмжи с корем

и мирише на гувна

миризмата му не мога да търпя

а папуци за носа

хич не мога да платя…

Психото подскочи в бяс

кресна силно с дрезгав глас

Стоп човече, стоп млъкни!

Психарус морбилис си ти

бъбреци с недостиг на урина

туй е твоята причина

Рибата в реката плува

щот на сухото не струва

птицата във въздуха лети

психопат ли съм, кажи!

Мисълта за твоя тъп съсед,

гадно мазен и превзет

психиката ми от туй трепери

път не може да намери

Затова сега довиждане

в болницата ми ела на свиждане

спри да пушиш и не яж месо

без да знаеш ти защо

много никотин с белтъци

трепи горски пъдпъдъци

и с това съседите любими

се превръщат във омразни свини

Точка! Край на диагноза

на живота мижав е прогноза

скачай и веднага заплати

хонорара ми дебел с пари

иначе ще има бой

докато дадеш във брой

© Клажер от Килиджевци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Това "кучи", вярвам от голяма злост произлиза☺️. Забавляват ме такива неща. Че както сме се взели насериозно, хич не са добре нещата.
Random works
: ??:??