Jun 1, 2008, 10:25 AM

Пу Еврупейски, казват, ши живейми! 

  Poetry » Humour
703 0 24

Пу Еврупейски, казват, ши живейми!

 

Ш' дучаками ли да разцъфнат и налъмити -
мисОту да гу дават без пари,
от всичку да си земами от магазинити
и по-щастливи тъй да сми?

 

А когиш приседним в центъра на селоту
и около нас зажУжат пак пчили,
ш' си припомнями ли времиту,
кугато стокити били със пари?

 

Ма няма лошу, някой пак ши викни!
Убачи... цъфнАл налъм дали йе виждал? А?
То нека да си имами надеждъта,
ма знайм - живейм на българска зимя.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??