May 3, 2007, 9:23 AM

Пустинно слънце 

  Poetry
734 0 6

Не искам нищо да знам.
Заекват думите
в отраженията на залеза.
Хиляди лица
и нито едно за мен.
Не ме изоставяй!
Умират камилите в пустинята.
Слънцето е убиецът,
който погубва последния ден.
Нямам спомени
и правила за оцеляване.
Оголява душата.
Под тези жестоки лъчи
изгарянето е вече
почти деветдесет процентно
При такова изгаряне се умира, нали?

© Аризема All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??