Oct 13, 2009, 9:55 PM

Пустиня 

  Poetry » Phylosophy
556 0 3

Никого не търся,

без звезда се скитам.

Из пътя безкраен

като лодка залитам...

Без цел и посока -

като птица без дом,

без да зная къде съм,

без да търся подслон...

На себе си ненужна

навсякъде съм чужда...

Няма място тук

моят неспокоен дух...

T.R. 26.V.2009

© Теодора Арнаудова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??