Jun 14, 2009, 10:21 PM

Пустиня... 

  Poetry
867 0 23

Безкрайна пустиня от болка.

Далечен оазис-мечта.

Парещи стъпки-спомени.

Молитви за жива вода.

 

Двугърби камили-чувствата

с ранени от разум нозе.

Жадни миражи търсят се.

Нестихващ плач на дете.

 

Дълги кервани-съмнения.

Дюни с вкус на сълзи.

Облаци от нетърпение.

Боже, дано завали...

 

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??