Jan 29, 2012, 4:36 PM

Пясъчен часовник 

  Poetry » Love
879 1 0

Часовник прашен на скрина ми стои,
бавно, бавно песъчинките брои;
отмерва времето, което си лети
и да го спреш не можеш ти.

Песъчинките са малки, златни перли,
бляскат и танцуват в ритъм полудели,
разказват за моменти отлетели,
които с теб сме преживели.

Часовник прашен на скрина ми стои,
бавно, бавно песъчинките брои.
Когато и последната си отлети,
не се плаши, а просто обърни.

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??