Sep 11, 2006, 5:55 PM

Пълзя 

  Poetry
584 0 4

Пълзя

Бавно изминавам

Разтоянието което ми дадоха

Малко е

Но аз съм доволен

Че съм далеч от останалите

 

Всички са вятър

Аз съм хартиена лодка

Нямам море

Но имам хоризонти

Всички са вятър

И ме носят наоколо

 

Пътувам отвътре навън

Не сменям посоката

Забравям последния сън

И се събуждам в леглото си

 

Потно е

И е измачкано

Моето бъдеще

 

21.01.2006

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??