May 17, 2007, 12:32 PM

ПЪРВА СРЕЩА ... (из „Животът, какъвто е") 

  Poetry
891 0 37
Хайку




Среща на очи...


Славеят нежно запя

с двете сърца ...

© Вили Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??