Утре, преди да тръгне на училище,
ще си капне от моят парфюм,
празничната ми блуза ще си сложи,
пред огледалото ще се върти със шум.
Днес говори с мен, не била доволна,
от гаджето си за утрешният ден.
Уроците не учи, по цял ден все се кипри,
по скайпове и мирки със нейното"о, френ".
Поскарах и се, да не бърза, има време.
Но тя не чува - на мама съветите банални.
Попита, дали не зная трикове за свалки.
Да учи казах и да бъде просто себе си.
От скритито и дадох за почерпка.
Със длан косите и погалих. Усмихнах се,
не знае, че когато наистина е влюбена,
ще празнува всеки ден в душата си.
© Евгения Тодорова All rights reserved.
Да са влюбени и щастливи децата ни и разбира се и ние