Jun 1, 2016, 7:55 AM

Първи юни 

  Poetry » Phylosophy
333 0 0

Днес Денят е на детето!
Днес Денят е на децата!
И с ЛЮБОВ СИ ги НЕБЕТО
благославя по Земята!

 

Днес Денят е на детето!
Днес Денят е на децата!
И усмихва СЕ НЕБЕТО,
благославяйки Земята!

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??