Jul 26, 2014, 3:12 PM

Първичен инстинкт 

  Poetry » Love
561 0 2

Ти няма как да ми откажеш,
привличаш ме неудържимо,
с усмивките си ме наказваш
и ми наливаш лудо вино.

Инстинктите ни са първични,
но твоят – с думи ми се дърпа,
а моят – страшно неприличен,
в желанията ти надзърта...

Легни в душата си за вечност
и нека става, що да става...
със тебе сме в една обреченост -
инстинкт първичен не прощава...

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??