Dec 6, 2019, 6:40 AM

Първите седем 

  Poetry
332 0 2

липсват ми първите 7 години
не помня де ги затрих
май връзката беше ми синя
а комунизмът беше триптих

 

уж книги четях като мишка
изяждах ги от кора до кора
а сега всяка фалшива въздишка
отнася огромна хукня

 

отнасям се с хората като с варели
подритвам ги нежно отзад
смея се на мечтите им смели
като Живков на парад

 

подигравам се стихийно
устат съм като магарица зла 
всичко е толкова помийно
а бях добър, отличник без беля

 

де са тия седем години
де загубих моя морал
връзката май беше синя
а аз песента не съм си изпял

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • При майка ти и баща ти са 1-те седем, след тях (ако не си тръгнал на 6) тръгваш на училище
  • Ето тук си задаваш въпроси...
    а отговор само един...
    Първите седем... били са ти боси...
    започни от сега, това е твоя трамплин.🙂
Random works
: ??:??