Oct 22, 2013, 10:12 PM

Първият ми стих 

  Poetry » Other
674 0 0

Това е първият ми стих!

Неопитно написан, но силно искан!

Стихове да пиша, да изливам

свойте мисли и мечти на лист...

Това обичам аз да правя, когато

ми тежи или от щастие сърцето забързано тупти!

 

Повярвам ли достатъчно, че го умея

ще предложа и на някой друг време

да намери, да го прочете...

Пък дано открие мъничко утеха

в няколкото написани от мене редове.

 

Когато някой нещо силно иска, а не

вярва, че ще го има... тогава нещото

остава там в далечината с неразперени

криле... и много тъжно, че не му е 

никой път напред показал!

 

Това опитах да направя - с първия

си стих, да покажа пътя на нещото,

което силно искам! 

© Анита Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??