Jul 7, 2010, 10:51 PM

Първият път 

  Poetry » Erotic
949 0 1

Плъзгам нежно ръка по косите ти.

Наслаждавам се, но треперя, сякаш умирам.

Леко щипвам с устни ухото ти.

Изчервявам се, но не искам, не искам да спирам.

 

Виждам мек блясък в очите ти.

Омаян съм, но дали те разбирам?

Плахо погалвам гърдите ти.

Очарован съм, но не всичко в ума си побирам.

 

Обсипвам с целувки лицето ти.

Захласвам се, но неувереността ме възпира.

Стискам те силно в обятията си.

Слаб съм, но някаква сила във мене напира.

© Хийл All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??