Sep 15, 2021, 6:52 PM

Първият учебен ден! 

  Poetry » Other
244 0 1

Влизат в класната стая

мъдрост да "попият" те,

да кажат:"Аз зная!",

"Аз съм учено дете!"

Ред, правила да има,

да няма побоища, обиди,

та след учебната година

и професор да им завиди!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??