Sep 15, 2023, 6:34 AM  

Първият учебен ден! 

  Poetry » Other
258 0 0

Книгата е безценен дар,
разтворете я, мили деца!
Четете я със страст, жар,
в своите умове и сърца
нека знание съхранявате,
то прави хората щастливи,
с него в живота ще успявате,
затуй бъдете ученолюбиви!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??