May 11, 2011, 8:18 PM

Първокласнички 

  Poetry » For kids
1678 0 26

 

        

Измина цялата година

на този труден първи клас!

Дали във втори ще премина,

понякога се чудя аз.

 

Макар че съм дете бъбриво,

задачи смятам със замах

и пиша чисто и красиво,

че иначе ще ям пердах.

 

Тъй казваше ми често мама,

пък се усмихваше сама,

че ученичка съм, спор няма,

и днес от вчера по-добра.

 

Затуй шестицата голяма

на нея ще даря тозчас,

че първокласник бе и мама –

минаваме във втори клас!

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??