Jul 15, 2021, 3:26 PM

Път 

  Poetry » Civilian, Odys and poems
266 1 1

 

Човекът се ражда и цял живот учи,

да мечтае, да сбъдва, да бъде щастлив.

И изведнъж, нещо така ще се случи,

да му напомни, че стръмен е пътят и много трънлив.

 

И все към високото гледа, върви и не спира

да бяга, да гони, след успеха да тича.

Но идва ден, в който разбира,

че важно е само, което обича.

 

Явор Перфанов©

14.07.2021 г.

Г. Оряховица

© Явор Перфанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да,Явор!
    Пътят е един за твореца!
    Там всяка стъпка е болка и възторг...
    Поздравления за творбата, Приятелю!🙏
Random works
: ??:??