Когато всичко в мен умира,
хвани ме за ръка и заведи ме там - в безкрая,
където има само светлина.
Не ме оставяй да загубя - пътя,
не ме изпускай от очи,
не казвай нищо - а до мен върви.
Така ще бъда тиха и спокойна,
откраднала от твойта топлина,
и когато стигнем - там в безкрая,
остави ме сама да продължа.
© Меги Кралева All rights reserved.