Nov 11, 2010, 12:37 PM

Път 

  Poetry
631 0 11

 

Този път онемя изведнъж.

Този път не е вече река.

Ни начало е, нито е длъж.

Не е топло простряна ръка.

 

Този път е змия във сърцето.

Нито ехо е, нито е зов...

Нито зимен е. Нито е летен.

Този път е умряла любов.

© Емилия Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??